Kasaath Hawa Bedoeienenmassage

Dit is een Arabische massage, die stimuleert de lymfe, bloed en energie doorstroming. Het betreft een manier van masseren met een geneeskrachtige werking.

Glazen met vuur worden op het lichaam gezet om de huid vacuum te zuigen. Hierdoor worden de verstorende factoren verwijderd via de poriën.

Deze massage wordt vooral ingezet bij pijn, schouder en rug klachten, hoofdpijn, maag-darm klachten, zwakke spijsvertering en pijnlijke menstruatie. Tevens bij longaandoeningen zoals chronische verkoudheid, astma beginnende griep en hoest.
Zelfs bij behandeling van cellulite en bij afslankbehandelingen, daar zorgt het ervoor dat het vet en vocht uit de samengeklonterde vetcellen wordt gehaald.Stress,spierpijn en blokkades nemen voelbaar af. Het resultaat is een diepe ontspanning van lichaam en geest.
Je voelt je energieker en het lichaam wordt bevrijdt van veel afvalstoffen.

 

Khiaahh Milhh Bedoeienenmassage

Khiaahh milhh massage is een thermogene massage met zuivere zoutkristallen uit de Dode zee.De zoutkristallen bevatten 35 mineralen, werkt mineraliserend, verwarmend, ontspannend en herstellend op het lichaam.

Met behulp van zoutpakkingen in de vorm van stempels worden aangegeven punten uit de traditionele chinese medicine op hoofd, gezicht, hals nek,schouders,rug,armen en handen gestimuleerd.
Een techniek om het lichaam gezond te maken en te herstellen van ziektes.
Deze massage is ook afkomstig uit Arabië.


Hammam /Spons massage

Dit is een heerlijke massage met sponzen en etherische oliën (div. geuren en kleuren).
Deze massage is een weldaad voor lichaam en geest,zeer ontspannend. Je kiest zelf welke geur bij je past en daar wordt je lekker mee gemasseerd.
Na dit alles volgt er nog een heerlijke hammam massage.
Met zeep wordt je helemaal in gemasseerd tot dat de zeep in de huid is getrokken. Met warme compressen wordt de overtollige huidresten weg gehaald. Hierna volgt een heerlijke massage met warme oliën.

Dit is een Marokaanse massage.